پس از خرید گیربکس یکی از مهم ترین اقداماتی که شما باید انجام دهید، نصب گیربکس است. نحوه نصب گیربکس صنعتی می تواند مستقیما با میزان طول عمر گیربکس و کیفیت عملکردی آن در ارتباط باشد. به همین دلیل متخصصان در تلاش هستند که با بکارگیری نکات مهم، این قطعه را به شکلی اصولی نصب کنند. مسلما با کمک استانداردهای لازم جهت نصب و راه اندازی گیربگس، می توان این قطعه را به خوبی راه انداخت. در ادامه توکاطرح در مورد چگونگی نصب و راه اندازی این قطعه و همچنین نکات مهم و ضروری آن صحبت خواهد کرد.

راه اندازی گیربکس

راه اندازی گیربکس

اهمیت نصب گیربکس صنعتی به روش اصولی

در دنیای صنعتی که ما زندگی می کنیم، استفاده از دستگاه های صنعتی بسیار متداول است. گیربکس صنعتی یکی از مهم ترین قطعات این دستگاه ها و نقشی پر اهمیت در انتقال قدرت دستگاه ها دارد. با توجه به این که در ساختار گیربکس های صنعتی انحراف پیستون، یاتاقان زدن، سایش چرخ دنده، فشار بیش از حد و مواردی از این قبیل عملکرد گیربگس را مختل می کنند، باید تا حد امکان از بروز این مشکلات جلوگیری کرد.

مونتاژ و نصب نامناسب این مدل از گیربکس ها باعث می شود که قطعات آن به صورت یکنواخت با هم در ارتباط نباشند و رفته رفته دچار خرابی شوند. در این صورت احتمال ایجاد خسارت های سنگین و بزرگ نیز وجود دارد. اینجا است که نصب درست و اصولی این قطعات اهمیت پیدا می کند.

 

نحوه کار و نصب گیربکس صنعتی

گیربکس های صنعتی طوری طراحی شده اند که با نصب آنها و مالش دندانه های گیربکس به یکدیگر، عمل می کنند. این گیربکس ها به جهت انتقال نیرو به ماشین سعی می کنند که از اجزای مختلف خود استفاده کنند. بدین منظور دندانه های یک جفت از این گیربکس ها در فضایی قرار می گیرد که دنده دیگر عمل می کند. از این رو، باید نحوه نصب گیربکس صنعتی نیز استاندارد باشد. با نصب استاندارد می توانید گشتاور گیربکس را افزایش دهید و با کاهش یا افزایش دنده، سرعت و ‌گشتاور آن را بهبود بدهید.

 

ایمنی قبل از نصب گیربکس صنعتی

قبل از این که گیربکس صنعتی را نصب کنید، باید ابتدا ملزومات استاندارد و ایمن بودن این قطعات را فراهم نمایید. این دستگاه ها باید طوری نصب شوند که خطر سقوط نداشته باشند و باعث برق گرفتگی نشوند. پیش از نصب، باید مطمئن شوید که تجهیزات حفاظتی مطلوبی در اختیار شما قرار دارد. برای این که مشکلات مربوط به ایمنی را از بین ببرید، باید نسبت به تمامی نکات ایمنی از نحوه اجرای گیربکس گرفته تا نگهداری و بهبود عملکرد آن واقف باشید.

در اولین ‌گام گیربکس صنعتی باید تمیز شود، سپس از دستکش و سایر تجهیزات مقاوم در برابر الکتریسیته استفاده شود و در نهایت قطعه روی دستگاه صنعتی نصب شود.

توکا طرح صفاهان، می تواند به شما در نحوه نصب گیربکس صنعتی کمک نماید. برای ارتباط با توکا طرح با شماره های زیر تماس بگیرید.

شماره تماس: 91091019-031 و 09900086778

استحکام محل نصب گیربکس

مورد دیگری که قبل از نصب گیربکس صنعتی باید به آن توجه داشته باشید، استحکام محلی است که گیربکس قرار است روی آن سوار شود. اگر محل نصب گیربکس استحکام کافی نداشته باشد یا مرتعش بشود، ممکن است گیربکس با اختلالات عملکردی مواجه شود. در صورتی که به گیربکس ضربه وارد شود، گشتاور آن با مشکل مواجه خواهد شد. با استفاده از محدودیت بخش های گشتاورهای خروجی و کوپلینگ های هیدرولیک می توانید به راحتی این نوع از گیربکس ها را مستحکم کنید‌.

بهتر است برای بهبود روند نصب این نوع از گیربکس ها به کاتالوگ آن توجه کنید و نصب را به یک فرد ماهر و حرفه ای بسپارید. در این صورت می توانید در دراز مدت به خوبی از این قطعات بهره مند شوید‌.

 

مراحل نصب گیربکس های صنعتی

برای این که گیربکس صنعتی را نصب کنید، باید مراحل زیر را طی نمایید:

  1. خرید گیربکس و اجزای آن
  2. انتخاب متخصص نصب
  3. وصل کردن قطعات به هم
  4. قرار دادن گیربکس در دستگاه
  5. روغن کاری گیربکس

 

نصب گيربکس صنعتی چگونه است؟

حال که اقدامات قبل از نصب گیربکس صنعتی انجام شد، نوبت به نصب این قطعات می رسد. ممکن است متخصصان این نوع از گیربکس ها را به صورت همزمان بر روی شفت ها نصب کنند. در این پیکر بندی، چرخ دنده با شفت ارتباط می گیرد و در آخر به آن متصل می شوند. این قطعات در صفحه ای که متقاطع است به هم وصل می شوند. در شرایطی که ممکن است انتقال قدرت نیاز به تغییر جهت داشته باشد، این پیکربندی ایجاد می شود.

امکان دارد نصب گیربکس صنعتی بر روی شفت های موازی نیز انجام شود. پیکربندی های موازی و متقاطع از دیگر انواع پیکربندی این گیربکس ها هستند که راندمان حرکت را افزایش می دهند. شما می توانید متناسب با ساختار دستگاه صنعتی که مد نظرتان هست، یکی از انواع گیربکس های صنعتی را انتخاب کنید و پس از آن، از یک فرد متخصص برای نصب گیربکس کمک بگیرید.

 

نکات مهم نصب گیربکس‌های صنعتی

مسلما بدون توجه به نکات نصب گیربکس صنعتی، ضمن این که گیربکس عملکرد خوبی نخواهد داشت، ممکن است به ساختار کلی دستگاه های صنعتی نیز آسیب برسد. در ادامه به برخی از نکاتی که سبب اصولی تر شدن نصب این نوع از گیربکس ها می شوند، اشاره داریم:

  • بهتر است گیربکس روی یک پایه مسطح پیچ شود تا ارتعاشات احتمالی آن از بین بروند.
  • برای رنگ زدن گیربکس بهتر است کاسه نمد را بپوشانید.
  • اگر احتمال می دهید که ضربه یا فشار بیش از حدی به گیربکس وارد شود، باید از کلاچ، کوپلینگ یا انواع محدود کننده های گشتاور استفاده نمایید.
  • روغن کاری دستگاه را به خوبی انجام دهید و هر ۵۰۰ ساعت تا ۱۰۰۰ ساعت یک بار تیز آن را عوض کنید.
  • برای جلوگیری از گیرپاژ دستگاه باید سطوح مختلف را گریس کاری کنید.

 

نتیجه گیری نحوه نصب گیربکس صنعتی

گیربکس های صنعتی وسیله ای بسیار کاربردی برای انتقال نیرو در دستگاه های صنعتی هستند که با موتور این دستگاه ها سر و کار دارند. نحوه نصب گیربکس صنعتی بدین صورت ست که ابتدا اجزای آن آماده می شوند، سپس یک فرد متخصص اقدام به نصب این قطعه می کند و با سر هم کردن چرخ دنده و شفت آن را راه اندازی می کند‌. چندین نکته مهم وجود دارند که با کمک آنها می توانید بهتر این قطعه را نصب کنید و راندمان آن را نیز بهبود دهید. برای آشنایی با ما می توانید شبکه های اجتماعی توکا طرح را دنبال کنید و از آخرین اخبار ما با خبر شوید.

شما می توانید انواع گیربکس صنعتی مورد نیاز خود را توسط تیم خبره توکا طرح سفارش دهید. برای انتخاب گیربکس و دریافت مشاوره و ثبت سفارش می توانید با شماره تلفن توکا طرح تماس بگیرید.

شماره تماس: 91091019-031 و 09900086778

سوالات متداول در مورد نحوه نصب گیربکس صنعتی

  • برای جلوگیری از زنگ زدن گیربکس بعد از نصب چه کنیم؟

برای این که جلوی زنگ زدن گیربکس و اختلال عملکرد آن را بگیرید، بهتر است قبل از نصب این قطعه آن را گریس کاری کنید‌.

  • هزینه نصب گیربکس صنعتی چقدر است؟

اگر خودتان در زمینه نصب این نوع از گیربکس ها تخصص دارید، می توانید آن را نصب کنید. از آنجایی که خیلی از افراد این مهارت را ندارند، باید آن را به افراد متخصص بسپارند. با توجه به نوع نصب، نوع گیربکس و میزان تخصص فردی که انتخاب می کنید، این هزینه ها متغیر هستند.

  • آیا می توان از موتور بزرگتر از اندازه مورد نیاز استفاده کرد؟

گیربکس ها عموما با توجه به توان کاری خود طراحی می شوند و اجزای آنها نیز بر همین اساس انتخاب می شود. استفاده از موتورهای بزرگتر ممکن است گیربکس را تحت فشار قرار دهد و سریعا آن را خراب کند. پس اصلا توصیه نمی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت − 4 =


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.