گیربکس اکسترودر یک قسمت مکانیکی و مهم است که در دستگاه اکسترودر قرار می‌گیرد که مجموعه ای از قسمت های متحرک و دنده ها را دارا است. این گیربکس ها مسئول ورودی قدرت و انتقال مواد و حرکت از موتور اکسترودر به اکستروژن را بر عهده دارند. گیربکس ها بسته به نوع محصول و خدمات و قابلیت های منحصر بفرد خود در بازار عرضه می‌شوند که هر یک مشخصات و ویژگی های مخصوص به خود را دارند. توکا طرح صفاهان در این مقاله قصد آشنایی شما با گیربکس اکسترودر دارد.

گیربکس اکسترودر

گیربکس اکسترودر

انواع گیربکس اکسترودر

در زیر به بررسی انواع گیربکس اکسترود می پردازیم.

اکسترودر تک محور

اکسترودر تک محور دستگاهی است که در فرآیند فشرده سازی مواد اکستروژن مورد استفاده قرار میگیرد. یکی از قابلیت های مهم این گیربکس تولید پیوسته قطعات است که این کار باعث افزایش کارایی و بهره برداری قطعات و ابعاد آن می شود. اکسترودر تک محور انعطاف پذیری زیادی در تغییر شکل قطعات دارد که با تنظیم فشار، سرعت و دمای اکستروژن به آسانی می تواند قطعات را در مدت زمان کمتری به شکل مورد نظر تولید کند و با به کارگیری آن می توان از مواد اولیه مختلفی مانند فلزات، پلاستیک ها و مواد مرکب در صنعت تولید قطعات استفاده کرد و قطعات سخت و پیچیده را در انواع و اقسام مختلف به شکل نهایی و مطلوب تولید می‌کند. ابعاد اکسترودر تک محور حدودا بین ۲۰۰ تا ۳۰۰۰ میلیمتر است قدرت آن معمولا مابین ۵ تا ۱۰۰ کیلووات و سرعت آن در بازه ۲۰ تا ۲۰۰ دور در دقیقه قابل تنظیم است. بسته به نوع و اندازه اکسترودر ظرفیت آن نیز ممکن است متفاوت باشد و به طور تقریبی ظرفیتی حدود ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ کیلوگرم در ساعت دارند.

شما می توانید انواع گیربکس اکسترودر مورد نیاز خود را توسط تیم خبره توکا طرح سفارش دهید. برای انتخاب گیربکس و دریافت مشاوره و ثبت سفارش می توانید با شماره تلفن توکا طرح تماس بگیرید.

شماره تماس: 91091019-031 و 09900086778

اکسترودر دو محور

اکسترودر دو محور یک دستگاه پیشرفته در فرآیند اکستروژن است که به دو محور عقب و جلو برای حرکت مواد وارد شده به دستگاه مجهز است. این اکسترودر نسبت به اکسترودر تک محور از قابلیت ها و ویژگی های بیشتر و بهتری برخوردار است که در ادامه به برخی از این ویژگی ها می پردازیم.

در اکسترودر دو محور امکان تنوع بیشتری در ساخت قطعات وجود دارد که می توان شکل دلخواه مورد نظر را در کمترین زمان ممکن تولید کرد و به دلیل دارا بودن دو محور در عقب و جلو، از کنترل دقیق تری بر سرعت و دما در فرآیند اکستروژن برخوردار است که این امر باعث افزایش کیفیت و دقت در ساخت قطعات می‌شود. اکسترودر امکان شکل دهی پیچیده تر و سخت تری را بر مواد وارد شده به دستگاه انجام می دهد و باعث می شود تا شکل های پیچیده تر با دقت و کیفیت بالاتری ساخته شوند. ابعاد اکسترودر دو محور معمولا بین ۲۰۰ تا ۲۰۰۰ میلیمتر است، قدرتی در بازه ۱۰ تا ۲۰۰ کیلووات و سرعت تقریبی حدودا بین ۱۰ تا ۱۰۰۰ دور در دقیقه را پشتیبانی میکند، بسته به طبقه بندی و اندازه هر اکسترودر ظرفیت آن نیز ممکن است متفاوت باشد ظرفیت برخی از اکسترودر دو محور به طور معمول چیزی مابین ۲۰۰ تا ۲۰۰۰ کیلوگرم در ساعت است.

کاربرد گیربکس اکسترودر

  • صنعت تولید آلومینیوم
  • کارخانه های تولید قطعات صنعتی
  • کارخانه های تولید چسپ
  • صنایع غذایی و دارویی
  • کارخانه های تولید پلاستیک
  • توربین های بادی
  • صنایع تولید بسته بندی

نحوه کارکرد گیربکس اکسترودر

با توجه به نحوه کارکرد گیربکس اکسترودر در فرایند اکستروژن می‌توان گفت، برق موجود در موتور به ورودی گیربکس متصل می‌شود و جریان برق در موتور را استخراج می‌کند. گیربکس شامل چرخ دنده هایی است که که دنده های متصل به آن سرعت جریان انتقال قدرت را تنظیم می‌کنند و با کاهش سرعت، قدرت به صورت چرخشی و گشتاور از طریق موتور به مارپیچ ها و اکستروژن منتقل می‌شود.

گیربکس اکسترودر وظیفه سرعت ورودی و خروجی را بر عهده دارد و می‌تواند سرعت و حرکت مواد وارد شده به اکستروژن را کاهش و یا افزایش دهد. با انتقال و ورود قدرت به مارپیچ و اکستروژن مواد پلاستیکی تحت فشار قرار می‌گیرد و با تحت فشار قرار گرفتن مواد، حرارت از قالب خارج می‌شود و مواد پلاستیکی شکل مورد نظر قالب را به خود می‌گیرد‌.

مزایاهای استفاده از گیربکس صنعتی

  • گیربکس های صنعتی در برابر فشار و سنگینی از مقاومت و پایداری بالایی برخوردارند که این ویژگی در صنایعی مانند ماشین آلات ساختمانی و کشاورزی یک مزیت بسیار مهم است.
  • گیربکس های صنعتی نسبت به کارکرد و ویژگی های خاص خود از حجم کوچکی برخوردارند و در محیط های محدود حجم کمی از فضا را اشغال می کنند.
  • گیربکس های صنعتی با اتصال به دندانه ها و انتقال گشتاور کمک می کنند تا حرکت و قدرت به طور موثرتر برای انتقال به کار رود.
  • در گیربکس های صنعتی می توانید نیرو و سرعت موجود در دستگاه را با توجه به نیازها و میزان گشتاور تنظیم کنید.

اجزا گیربکس اکسترودر

هیتر

مهم ترین نقش هیتر در افزایش حرارت مواد هنگام ورود به گیربکس است که این کار برای عملکرد بهتر فرآیند اجزای اکستروژن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. هیتر معمولا در نزدیکی سیلندر قرار میگیرد و حرارت مورد نیاز دستگاه را تولید می‌کند، به گونه ای که باعث یکنواختی و پایداری دمای موجود در گیربکس می‌شود. با افزایش گرما و حرارت ویسکوزیته موجود در مواد کاهش پیدا می‌کند که این امر باعث عملکرد بهتر تجهیزات و رسیدن آسان و راحت ماده به اکسترودر و در نتیجه افزایش کیفیت اکستروژن می‌شود.

قیف

قیف برای ورود مواد اولیه پلیمری و گرانول در دستگاه تعبیه شده است. این قطعه مهم گیربکس اکسترودر در بین موتور اصلی و اجزای اصلی گیربکس، وظیفه انتقال حرکت و سرعت و جریان قدرت وارد شده بر اکستروژن را برعهده دارد، همچنین در برابر فشارها و سرعت وارد شده مواد بسیار مقاوم است و تعادل از دست رفته سیستم را حفظ و کنترل می‌کند.

ماردون

ماردون به عنوان یک قطعه مهم و اصلی در گیربکس ها وظیفه انتقال حرکت و جریان قدرت را از موتور به گیربکس برعهده دارد. با استفاده از ماردون می‌توان سرعت حرکت موتور را حفظ و کنترل کرد. همچنین سرعت انتقال قدرت به گیربکس را نیز کنترل می‌کند. ماردون به شکل مارپیچ است و از آلیاژ فلز ساخته شده است. ماردون به صورت گیره های پیچیده بر روی دنده ها و قسمت های دیگر گیربکس امکان انتقال قدرت و حرکت را تسهیل می‌بخشد.

سیلندر

سیلندر محفظه ایی از جنس فلزات اصلی است و وظیفه آن نگهداری و حفظ ماردون در برابر کنترل حرارت می‌باشد. سیلندرها در سیستم پنوماتیک و هیدرولیک مورد استفاده قرار می‌گیرند که وظیفه این سیلندرها در سیستم تبدیل انرژی فشار به حرکت است و شامل لوله همراه و یا پیستون داخلی هستند و با جابجایی پیستون در سیلندر باعث به کار افتادن انتقال قدرت و حرکت می‌شوند.

ترموکوپل

در گیربکس ها ترموکوپل معمولا برای اندازه گیری دما در نظر گرفته می‌شود ترموکوپل ها به یک سیستم الکتریکی متصل می‌شوند که این سیستم می‌تواند تغییرات موجود در دما را تشخیص و اندازه گیری کند. تغییرات دما به عنوان عاملی در تشخیص دادن و تنظیم درست چرخ دنده ها استفاده می‌شود.

PID و SSR

این سیستم ها وظیفه انتقال و کنترل حرارت و گرمای تولید شده توسط هیتر را برعهده دارند و این گرما را به قسمت های دیگر اجزای سیستم گیربکس منتقل می‌کنند. این سیستم ها می‌توانند دمای مورد نیاز گیربکس را به طور مناسب و یکنواخت تنظیم کنند.

مارپیچ

یکی از مهم ترین اجزای گیربکس صنعتی است که در نحوه عملکرد گیربکس تاثیر بسزایی دارد و از اجزای اصلی خروجی، پیچ پایه و ورودی تشکیل شده است و انتقال مواد و ترکیب آن، افزایش و یا کاهش فشار، انتقال حرکت و نیرو، ذوب کردن مواد و استفاده از حرارت و گرمای دما را برعهده دارد.

صافی

صافی در ناخالصی مواد و جداسازی مواد بزرگ و ترکیب نشده نقش مهمی را برعهده دارد و با نیزه هایی که در روی صافی قرار دارد بر روی مواد فشار وارد می‌کند تا با این کار باعث ترکیب شدن و یکدستی و یکنواختی مواد شود.

توکا طرح صفاهان، می تواند به شما در انتخاب گیربکس اکسترودر کمک نماید. برای ارتباط با توکا طرح با شماره های زیر تماس بگیرید.

شماره تماس: 91091019-031 و 09900086778

قیمت گیربکس های اکسترودر

قیمت گیربکس های اکسترودر با توجه به ویژگی ها، قابلیت ها، ساختار و عملکرد آنها با یکدیگر متفاوت اند و با تفاوت و انواع مختلفی که در بازار عرضه می‌شوند قیمت های متغییری دارند. برای خرید محصولات اصل و با کیفیت می‌توانید با سایت توکا طرح صفاهان در ارتباط باشید.

 

سخن پایانی

گیربکس اکسترود یکی از کاربردی ترین گیربکس ها در صنایع مختلف می باشد. طراحی و ساخت گیربکس اکسترود نیاز به دقت دارد. توکا طرح صفاهان می تواند بهترین گیربکس را تولید نماید و شما را در انتخاب گیربکس یاری نماید. برای آشنایی با ما می توانید شبکه های اجتماعی توکا طرح را دنبال کنید و از آخرین اخبار ما با خبر شوید.

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × دو =


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.